Converge® H2H Multi-Cook Oven

Converge® Multi-Cook Ovens combineren de flexibiliteit van een multi-cook oven, de kracht van Structured Air Technology® en de veelzijdigheid van afzonderlijke bereidingen op elk niveau. Verhoog uw productiecapaciteit zonder dat u meer personeel hoeft in te zetten. Twee onafhankelijke ovens in één geven u de vrijheid om tegelijkertijd te stomen, airfryen, bakken, grillen en meer zonder smaakoverdracht. En dat allemaal in een ventless oven met zelfreinigingsfunctie!

Wi-Fi

Product eigenschappen

Ongeëvenaarde kracht en flexibiliteit. Converge® Multi-Cook Ovens combineren de flexibiliteit van een multi-cook oven, de kracht van Structured Air Technology® en de veelzijdigheid van combikoken voor eindeloze bereidingsmogelijkheden.

Geen afzuigkap nodig. Bespaar ruimte met een compacte en ventless voetafdruk van 610 mm. Stapelbaar om de ruimte verder te maximaliseren.

Vergroot de productiecapaciteit. Stomen, airfryen, bakken, grillen en nog veel meer tegelijk in dezelfde oven, zonder smaak- of vochtoverdracht.

Verbeterde betrouwbaarheid. Boilerless stoomopwekking in elke kamer bespaart het vereiste onderhoud en de kosten die gepaard gaan met traditionele boilerderdelen.

Verlaag de arbeidskosten. Het automatische, zelfreinigende ontwerp biedt vier opties, van “spoelen” tot “zware reiniging” en maakt gebruik van veilige, handige reinigingstabletten.

Superieure consistentie. – Lever elke keer gerechten van dezelfde hoge kwaliteit. Structured Air Technology® biedt een superieure gelijkmatige bereiding en voedselkwaliteit. Geen kwaliteitsafname van het voedsel. Geen warme en koude plekken. Niet nodig om te kijken en bakken te draaien.

  • Controleer de temperatuur, ventilatorsnelheid, stoompercentage en bereidingstijd op ieder niveau afzonderlijk. Bereidingen kunnen worden voorzien van Structured Air Technology, gecontroleerde stoom of een combinatie van beide.
  • Maximaliseer de voedselkwaliteit, textuur en opbrengst door in elk niveau een stoompercentage van 0-100% te selecteren.
  • Verschillende bereidingen (stomen, airfryen, grillen of bakken) tegelijkertijd, zonder smaakoverdracht.
  • Gegarandeerd nauwkeurige bereidingen op kerntemperatuur, dankzij verwijderbare kerntemperatuurvoelers op elk niveau.
  • Bespaar op personeelskosten, omdat het niet meer nodig is om pannen in de gaten te houden en te draaien. Én bespaar op de extra arbeid die normaliter nodig is om de kookplaat, oven of grill te bedienen.
  • Geavanceerde bediening zorgt voor menuconsistentie en vermindert de behoefte aan geschoolde arbeid met eenvoudige touchscreen-navigatie en uit meerdere stappen bestaande, programmeerbare recepten.
  • Push- en pull-recepten, bekijk realtime ovengegevens, update software en meer vanaf elke locatie met het ChefLinc™ externe ovenbeheersysteem.

Onderdelen vinden

Uitgelichte video

Converge® Multi-Cook Ovens: product eigenschappen

Ontdek de kracht van drie onafhankelijke ovens in één. Koekjes bakken, groenten stomen en spek bakken tegelijk. Controleer de temperatuur, ventilatorsnelheid, kooktijd en stoompercentage op elke afzonderlijk niveau voor eersteklas resultaten. Bekijk de video voor meer informatie over de Converge® Multi-Cook Oven-technologie, en wat deze onderscheidt van de rest.

Bekijk meer video's

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

Beleef het gevoel van Alto-Shaam

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 10:30 uur – einde rond 13:30 uur.

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail
4:27

Structured Air Technology®

Dankzij de Structured Air Technology® van Alto-Shaam is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, zonder kwaliteitsverlies. De oven is opgedeeld in vier ruimtes, waar de temperatuur, ventilatiesnelheid en bereidingstijd van elke ruimte afzonderlijk geregeld kan worden.

Lees verder