Service aanvraag

Storing of andere serviceaanvraag

Heeft u storing of een probleem met uw Alto-Shaam apparatuur? Altijd vervelend als uw apparaat niet werkt zoals het zou moeten. Neem contact op met uw dealer of service-partner. Zij kunnen de storing voor u oplossen of de benodigde onderdelen voor u bestellen.

KlopPro BV is importeur van onder andere Alto-Shaam apparatuur en helpt en ondersteunt alleen dealers en servicebedrijven met het draaiende en up-to-date houden van uw apparatuur.

Kan uw dealer u niet helpen met de storing? Dan kunt u contact met ons opnemen. Stuur hiervoor een e-mail naar service@kloppro.nl. U ontvangt dan automatisch een aanvraagformulier van ons. Zodra de gevraagde informatie door u compleet is aangeleverd, kunnen wij u verder van dienst zijn.

Let op: serviceaanvragen worden alleen via dit e-mailadres in behandeling genomen, helaas niet per telefoon.

Zoekt u de documentatie van uw apparaat?

Download het manual, technische handleiding, CAD-tekeningen, kookboeken en overige ondersteuningsmaterialen op de website van Alto-Shaam in Amerika:

Lees verder

Nieuwe software nodig?

Download eenvoudig zelf de meest actuele softwareversie voor uw Cook & Hold Oven, Multi-Cook Oven of Rotisserie Oven op de website van Alto-Shaam in Amerika. Volg nauwkeurig de procedure zoals omschreven in de documentatie.

Download

Op zoek naar Alto-Shaam onderdelen?

Alto-Shaam levert alleen originele fabrieksonderdelen met garantie. Voor de meeste apparatuur zijn onderdelen tot 10 jaar of langer nog leverbaar. Bestellingen worden alleen behandeld bij opgave van het juiste artikelnummer van het betreffende onderdeel. Deze kunt u vinden onder het kopje ‘Downloads’ bij het product op de website. Belangrijk is om ook altijd het type apparaat, serienummer en bouwjaar te vermelden. De meest voorkomende onderdelen zijn direct vanuit voorraad leverbaar.

Contact