Vraag stellen?

 

ALTO-SHAAM TECHNOLOGIE

Wistia video thumbnail
0:15

Boilerless Design & PROpower™ Technology

Er zijn ontzettend veel combisteamers op de markt, maar geen kan zich meten aan de prestaties en efficiëntie van Alto-Shaam. De sleutel tot succes is het boilerloze ontwerp, gepaard met de PROpower™ Technology. Ontdek ongeëvenaarde prestaties, meer controle over bereidingstijden en voedselkwaliteit, met een reductie van 80% in het waterverbruik.

Lees verder

Wistia video thumbnail
1:22

Halo Heat® technology

Ervaar betere voedselkwaliteit door de Halo Heat® technology van Alto-Shaam. In tegenstelling tot traditionele ovens of warmhoudelementen, schommelt de temperatuur van deze techniek nauwelijks. De zachte, stralende warmte omringt het voedsel gelijkmatig, zonder gebruik van hete elementen, toegevoegde vochtigheid of ventilatoren.

Lees verder

Wistia video thumbnail
4:27

Structured Air Technology®

Dankzij de Structured Air Technology® van Alto-Shaam is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, zonder kwaliteitsverlies. De oven is opgedeeld in vier ruimtes, waar de temperatuur, ventilatiesnelheid en bereidingstijd van elke ruimte afzonderlijk geregeld kan worden.

Lees verder

Benut uw ruimte, verlaag uw kosten.

Veel van de ovens van Alto-Shaam zijn uitgerust met ventilatieloze techniek. De ovens kunnen daarom overal geplaatst worden, zonder dat een afzuigkap in de buurt hoeft te zijn. Bereid koude, warme, rauwe of gare gerechten waar u maar wilt.

Ventless Technology