Onze fabriek

De fabriek

Bij Alto-Shaam vragen wij ons voortdurend af “Wat als?” Vanaf de dag van oprichting in 1955 tot op de dag van vandaag blijft Alto-Shaam zoeken naar innovatieve processen om de toegevoegde waarde voor onze klanten te vergroten. Wij zijn pas succesvol als onze klanten succesvol zijn en deze filosofie voeren wij door in elke bouwsteen van ons bedrijf.

Wij zijn van mening dat waar we vandaag de dag staan slechts het begin is. Wij zagen de noodzaak klaar te moeten zijn om in de steeds toenemende vraag naar onze kwalitatief hoogwaardige kookapparatuur te kunnen voorzien. Met een uitbreiding van ruim 7.600 vierkante meter in 2013, zijn wij niet alleen in staat om aan de huidige wensen van onze klanten te voldoen maar zijn wij ook voorbereid op de komende decennia.

Investeringen in automatisering, robotlassen, lasersnijden en een centrale productie unit werden gemodelleerd om onze medewerkers te voorzien van de benodigde middelen om onze klanten wereldwijd een consistente kwaliteit te kunnen bieden. Door onze research en ontwikkelingsprocessen blijven wij, als pioniers van innovatieve keukenoplossingen, zoeken naar extra mogelijkheden om het investeringsrendement van onze klanten te maximaliseren.

Alto-Shaam blijft zich inzetten voor de economie van Wisconsin door het creëren van honderden banen, training van de werknemers op constante basis alsmede de ondersteuning van 1.200 leveranciers en verkopers in de regio. Onze recente uitbreiding heeft het ook mogelijk gemaakt extra banen terug te halen naar de Verenigde Staten en biedt een uitstekende uitgangspositie om verder door te groeien in de foodservice industrie. Ons bedrijf streeft naar voortdurende verbetering en zal alle zeilen bijzetten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn voor de komende honderd jaar.