VENTLESS TECHNOLOGY

Meer ruimte, minder kosten

Ruimte in de keuken is en blijft schaars. Het liefst wordt er zoveel mogelijk werk verzet, met de beperkte ruimte die beschikbaar is. Dit vereist een zo efficiënt mogelijk ingedeelde keuken. Door verschillende apparatuur blijft de indeling altijd een uitdaging.

Als oplossing voor dit probleem biedt Alto-Shaam apparatuur die overal geplaatst kan worden, zonder dat hier lucht afvoer of een afzuigkap in de buurt hoeft te zijn. Dit biedt flexibiliteit in de indeling van een keuken.

De meeste keuken apparatuur stoot een combinatie van rook, warmte, stoom, geur en vet uit, wat afgevoerd moet worden door een ventilatiesysteem. De gecertificeerde apparatuur van Alto-Shaam stoot minder dan 5.0 mg/m3 met vet beladen lucht uit, wat onder de norm valt voor aangepaste ventilatiesystemen. Om deze reden kan de apparatuur overal in of om de keuken geplaatst worden, zonder kosten voor het installeren van extra ventilatie of afzuiging van lucht.

Gecertificeerde apparatuur

Alto-Shaam biedt een variatie van kookapparatuur die aansluit op elke behoefte. Deze apparatuur creëert geen vetemissies die de EPA 202-emissierechten overschrijden en biedt een oplossing voor elke kookomgeving met beperkte ruimte.

Dit betekent dat op een veilige manier rauw- en vetrijk voedsel bereid kan worden, zonder een traditionele afzuigkap te gebruiken.

De ventilatieloze apparatuur

Cook & Hold Ovens
Vector Multi-Cook Ovens (H series)