Boek een inspiratiesessie Vraag een offerte aan

Alto-Shaam haalt de stress uit de keuken

De Halo Heat® technology waarmee Alto-Shaam wereldberoemd mee is geworden, zorgt voor superieure kwaliteit van de gerechten. De techniek omringt het te bereiden product van constante gelijkmatige warmte en temperatuur tijdens het braden en/of warm houden van het gerecht.

Door gebruik te maken van deze Halo Heat® technology is Alto-Shaam in staat om gerechten ver vooruit te bereiden en tijdens de uitgifte tot urenlang uitstekend warm te houden, dit zonder door te garen, te verkleuren of vochtverlies. Tevens blijven alle natuurlijke smaakstoffen in het product behouden wat resulteert in zeer mals vlees en een natuurlijke smaaksensatie. Deze techniek wordt onder andere gebruikt in de holding, cook & hold, rookovens, bain-maries en verkoopvitrines van Alto-Shaam.

Waarom het Halo Heat® systeem

  • Beschikt over een unieke thermische kabel rond de zijkanten en onderkant, wat zorgt voor gelijkmatige warmte- en temperatuurverdeling tijdens het braden en/of warmhouden van het gerecht.
  • De kabel stuurt aan-en-uit pulsen door tijdens het warmhoudproces, om de temperatuur gelijk te houden.
  • De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over het oppervlak.
  • Er zijn geen ventilatoren of andere verwarmingselementen toegevoegd, die de kwaliteit van het gerecht negatief kunnen beïnvloeden.
  • Gerechten blijven ook onder lagere temperaturen vol van smaak. Er blijft geen vocht achter.
  • Geen watertoevoer nodig.