Stel uw vraag

Vector Multi-Cook ovens

Een wereldprimeur in oven technologie. De Vector Multi-Cook oven is de eerste oven met daadwerkelijk twee, drie of vier afzonderlijke niveaus. Stel je de flexibiliteit en mogelijkheden eens voor: één oven met de mogelijkheid om op elk niveau de temperatuur, ventilatorsnelheid en tijd onafhankelijk in te stellen. Zonder enige smaak of geur overdracht. Overal eenvoudig te plaatsen zonder afzuigkap, dus zeer geschikt voor productie en uitgifte van gerechten voor ontbijt, lunch of diner. Ideaal voor het afbakken van gerechten in een lunchroom of bakery. Belangrijk voordeel ten opzichte van bestaande ovens is dat de Vector Multi-Cook oven erg snel is (tot wel 75% sneller) door de vier afzonderlijke niveaus kun je vier bereidingen tegelijkertijd doen en halveert de mise en place en uitgifte tijd. Door het unieke luchtgordijn blijft de oven op temperatuur ook als de ovendeur langdurig geopend is.

Exclusive Features

Gerechten ongelijk bereiden

Geen watertoevoer

Structured Air Technologyv

Vector Multi-Cook ovens

H Series Ovens

De H Series Ovens zijn ideaal voor een keuken waar ruimte een schaarste is. De ovens hebben een klein oppervlak en er hoeft geen afzuigkap in de buurt te zijn door de ventilatieloze techniek.

F Series Ovens

De F Series Ovens zijn ideaal voor bereiding van gerechten in grote oplage. Door veel capaciteit in de oven passen hier ook grote pannen in.

Vector Multi-Cook Oven VMC-H2H

Max. cap.: 2 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 4 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Vector Multi-Cook Oven VMC-H3H

Max. cap.: 3 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 6 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Vector Multi-Cook Oven VMC-H4H

Max. cap.: 4 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 8 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Vector Multi-Cook Oven VMC-F3E

Max. cap.: 6 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 12 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Vector Multi-Cook Oven VMC-F4E

Max. cap.: 8 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 16 maal 2/4 GN half-size bakplaten

ONTDEK DE SMAAK VAN ALTO-SHAAM

Bent u zich aan het oriënteren op nieuw keukenapparatuur? Wilt u advies op maat over welke oplossing en apparaat het beste in uw keuken past? Meldt u zich dan zeker aan voor een Alto-Shaam inspiratiesessie in uw regio. De toegang is gratis!

Laat je inspireren