Vraag stellen?

Exclusieve Features

Gerechten ongelijk bereiden

Geen watertoevoer

Structured Air Technologyv

Bespaar tijd

Benut uw ruimte

Vector Multi-Cook ovens

H / F Series Ovens

De H Series Ovens zijn ideaal voor een keuken waar de ruimte een beperkt is. De ovens hebben een klein oppervlak en er hoeft geen afzuigkap in de buurt te zijn door de ventilatieloze techniek. De F Series Ovens zijn ideaal voor bereiding van gerechten in grote oplage. Door de dubbele capaciteit van de oven passen er ook grote bakplaten in.

Simple Control bediening

Simple Control ovenmodellen kenmerken zich door de gemakkelijke bediening gebaseerd op tekst en pictogrammen. Kies eenvoudig de temperatuur, bereidingstijd, ventilatorsnelheid en start het programma. Sla onbeperkt de geprogrammeerde bereidingen op of maak groepen voor een overzichtelijke indeling. Mogelijkheid om twee timers te starten op het zelfde niveau.

Deluxe Control bediening

Deluxe-ovenmodellen voorzien van touchscreen bediening. Kies eenvoudig temperatuur, bereidingstijd, ventilatorsnelheid, start het programma. Sla onbeperkt geprogrammeerde bereidingen op met foto. De ovens zijn via de cloud met ChefLinc ™ te beheren. Dit zorgt dat elk apparaat op elke locatie op afstaand te benaderen is. Dit zorgt voor stroomlijning van processen en optimale consistentie.

Vector Multi-Cook Oven VMC-H2H

Max. cap.: 2 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 4 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Vector Multi-Cook Oven VMC-H3H

Max. cap.: 3 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 6 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Vector Multi-Cook Oven VMC-H4H

Max. cap.: 4 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 8 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Vector Multi-Cook Oven VMC-F3E

Max. cap.: 6 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 12 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Vector Multi-Cook Oven VMC-F4E

Max. cap.: 8 maal 1/1 GN bak/grillplaten of 16 maal 2/4 GN half-size bakplaten

Ontdek de smaak van Alto-Shaam

Bent u zich aan het oriënteren op nieuw keukenapparatuur? Wilt u advies op maat over welke oplossing en apparaat het beste in uw keuken past? Meldt u zich dan zeker aan voor een Alto-Shaam inspiratiesessie in uw regio. De toegang is gratis!

Laat je inspireren