Multi-Cook ovens

Een revolutie op het gebied van koken.

VERHOOG UW WINST EN HAAL HET MAXIMALE UIT UW KEUKEN MET DE MULTI-COOK OVENS VAN ALTO-SHAAM

Multi-Cook-ovens zijn uniek in de markt en bieden een oplossing waardoor gelijktijdige, hoogwaardige bereiding van diverse gerechten mogelijk is. Dankzij een onafhankelijk kamerontwerp kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. In dezelfde oven. Op hetzelfde moment. Zonder geur- of smaakoverdracht. Hierdoor kan elk gerecht worden bereid met zijn eigen unieke bereidingsinstellingen. Voor resultaten met de hoogste kwaliteit. Nieuw in ons assortiment zijn de CONVERGE® Multi-Cook Ovens met stoomfunctie en automatisch reinigingsprogramma!

Vector® Multi-Cook Ovens

Tot 4 ovens in 1! Bereid verschillende gerechten tegelijkertijd in de afzonderlijke niveau’s, zonder geur-of smaakoverdracht! Beschikbaar in countertop- of full-size modellen. Vector Multi-Cook Ovens verhogen de productiviteit aanzienlijk terwijl ze de bedrijfskosten minimaliseren. De stapelbare ontwerpen zorgen voor flexibele plaatsing in de hele keuken. Ze zijn ventless en zonder wateraansluiting, waardoor je verschillende hoogwaardige gerechten kunt bereiden in elke ruimte—zonder gedoe.

Ga naar Vector® Multi-Cook-Ovens

Converge® Multi-Cook Ovens

Tot 3 ovens in 1! Converge® is ideaal voor het realiseren van de grootste verscheidenheid aan menu-toepassingen. Verhoog uw productie met de mogelijkheid om tegelijkertijd te stomen, airfyen, bakken, grillen en meer, alles in een compacte, ventless ruimte. De ovens zijn zelfreinigend (met wateraansluiting), wat de arbeidskosten aanzienlijk verlaagt.

Ga naar Converge® Multi-Cook-Ovens