1000-BQ2-128 Banqueting Wagen

Product eigenschappen

Capaciteit– tot 176 borden

 

Robuust ontwerp – geleverd met bumper en trekbeugels

 

Halo Heat® Technology – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdrogen, garen of verkleuren en zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.

 • Temperatuurbereik – 16ᵒC tot 93ᵒC.
 • Perfecte Kwaliteit – minder vochtverlies, met behoud van kleur en smaak met als resultaat dat, door de enzymwerking, vleesgerechten malser worden.
 • Precision Control – digitaal control board voor nauwkeurige temperatuurinstelling.
 • Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar, 230V-aansluiting eenvoudig overal toepasbaar.
 • Koken op locatie – warmhoudladen en kasten zijn gemakkelijk overal te verplaatsen.
 • Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
 • Rechthoekige vormen – het design maakt het mogelijk de laden en kasten eenvoudig in, op of onder te bouwen voor een efficiënte keukenindeling.
 • Instelbare display – mogelijkheid te kiezen tussen “vooringesteld” of de “actuele temperatuur”.
 • Meer rendement – minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening. Geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
 • Geen stress tijdens piekuren – voor de drukte produceren met behoud van kwaliteit, kleur en smaak.
 • Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten. Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gasttevredenheid zal hierdoor aanzienlijk toenemen.
 • Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van ontbijt, lunch en diner en banqueting.
 • Opties – links draaiende deur, split (twee) deur(en), verschillende maatvoeringen bordendragers, deurslot.

Uitgelichte video

Bekijk hier de video's over de technische specificaties en ervaringen met de 1000-BQ2-128 Banqueting Wagen.

Bekijk meer video's

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

Beleef het gevoel van Alto-Shaam

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 10:30 uur – einde rond 13:30 uur.

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail
1:22

Halo Heat® technology

Ervaar betere voedselkwaliteit door de Halo Heat® technology van Alto-Shaam. In tegenstelling tot traditionele ovens of warmhoudelementen, schommelt de temperatuur van deze techniek nauwelijks. De zachte, stralende warmte omringt het voedsel gelijkmatig, zonder gebruik van hete elementen, toegevoegde vochtigheid of ventilatoren.

Lees verder