Product eigenschappen

Halo Heat®Techniek – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdrogen, garen of verkleuren.

 

Hoogstaande kwaliteit van gerechten– zonder stomen of aanbranden, met behoud van kleur en smaak.

 

Temperatuurbereik – 0ᵒC tot 93ᵒC.

  • Gescheiden temperatuurregeling (HWI-modellen) – mogelijkheid om voor elke GN-pan afzonderlijk de gewenste temperatuur in te stellen.
  • Vergrote uitvoering (HW D443/D643-modellen) – extra ruimte voor het plaatsen van 1/3 GN-pannen.
  • Diepe uitvoering (HWLF) – optioneel leverbaar met lange flens voor extra inbouwdiepte.
  • Drop-in – volledig in te bouwen; de bediening voor de temperatuurregeling kan flexibel op een andere locatie worden geplaatst.
  • Eenvoudig te plaatsen – dankzij het ontbreken van wateraan- en afvoer direct te installeren boven koeling of kastruimte.
  • Minder waste – de stabiele Halo Heat-technologie voorkomt uitdroging en indikken, waardoor producten langer vers blijven en beter gepresenteerd kunnen worden.
  • Veiligheid – geen aan- of afvoer van warm water; dus geen hete stoom en geen natte vloeren.
  • Presentatie – geen waterdamp langs de gerechten en geen kalkaanslag op randen of in een droge bain-marie.
  • Eenvoudig te reinigen – droge en schone oppervlakken; geen risico op droogkoken en geen kalkresten doordat er geen water wordt gebruikt.
  • Speciaal design – rechthoekige vormgeving zorgt voor een optimale integratie in counters.
  • Zeer laag energieverbruik – stekkerklaar op 230V, met een verbruik van slechts 0,5 tot 2,2 kW.
  • Rendement – minder verspilling, minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening, geen continu toezicht nodig, lagere energiekosten en gemakkelijk schoon te maken.
  • Tevreden gasten – correct toegepaste holdingsystemen zorgen voor snellere uitgifte en gerechten die altijd op de juiste temperatuur worden geserveerd, wat de gasttevredenheid verhoogt.
  • Arbeidsurenreductie – holdingsystemen verminderen de noodzaak voor handmatig toezicht en handelingen tijdens ontbijt, lunch, diner en banqueting, wat leidt tot een aanzienlijke besparing in arbeidsuren.

Technische specificaties

Uitgelichte video

Bekijk hier de video's over de technische specificaties en ervaringen met de 400-HW D6.

Bekijk meer video's

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

Beleef het gevoel van Alto-Shaam

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 10:30 uur – einde rond 13:30 uur.

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail

Warm houden, zonder water

Behoud veiligheid, voedselkwaliteit en bewaartijd. Verlaag bedrijfskosten en de waterbehoefte. In tegenstelling tot traditionele bain-maries, werken de bain-maries van Alto-Shaam niet op water, maar op Halo Heat® technology. De producten worden omringd door warmte, zonder gebruik te maken van extreem hete warmte elementen, vocht of ventilatoren.

Lees verder