Vraag stellen?

Boilerless Design met PROpower-Technologie

Rendement en prestatie

 

Er zijn talloos veel combi ovens op de markt, maar geen daarvan kan zich meten in de kwaliteit, prestaties en rendement van Alto-Shaam. De reden hier voor? Onze boilerloze ovens gepaard met ProPower Technology. Bepaal nauwkeurig hoeveel stoom nodig is voor een gerecht en vertrouw op consistentie en kwaliteit tijdens het stomen.

Door het unieke ontwerp wordt er 80% minder water verbruikt bij het bereiden van gerechten ten opzichte van andere combi ovens, terwijl u wel de veelzijdigheid behoudt van het koken met variabele stoomtemperatuur, convectie stoom of een combinatie van beide. Daarnaast bespaart u op kosten voor onderhoud aan een boiler, of de boiler-verwarmingsplaat.

De PROpower technology van onze combisteamers zorgt voor een 80% snellere bereiding bij gerechten ten opzichte van traditionele ovens en 20% ten opzichte van andere combisteamers. De PROpower is verkrijgbaar in Turbo, Eco en Reduced.

Wistia video thumbnail
0:15

Boilerless Design & PROpower™ Technology

Er zijn ontzettend veel combisteamers op de markt, maar geen kan zich meten aan de prestaties en efficiëntie van Alto-Shaam. De sleutel tot succes is het boilerloze ontwerp, gepaard met de PROpower™ Technology. Ontdek ongeëvenaarde prestaties, meer controle over bereidingstijden en voedselkwaliteit, met een reductie van 80% in het waterverbruik.