Product eigenschappen

Halo Heat®Techniek – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdogen, garen of verkleuren.

 

Hoogstaande kwaliteit van gerechten– zonder stomen of aan branden, met behoud van kleur en smaak.

 

Temperatuurbereik – 0ᵒC tot 93ᵒC.

  • Gescheiden temperatuurregeling-(HWI modellen) – mogelijkheid om per GN pan de temperatuur apart in testellen.
  • Vergrote uitvoering- (HW D443/ D643 modellen) – extra ruimte voor 1/3 GN pannen.
  • Diepe uitvoerig- (HWLF) – optioneel met flens.
  • Drop-in – volledig in te bouwen. De bediening van de temperatuurregeling kan elders geplaatst kan worden.
  • Eenvoudig te plaatsen – door het ontbreken van aan- en/of afvoer van water. Direct te plaatsen boven koeling of kastruimte.
  • Minder waste – de stabiele Halo Heat verwarming zorgt ervoor dat de producten zonder uitdroging of indikken veel langer en beter gepresenteerd kunnen worden.
  • Veiligheid – geen warm water aan- en/of afvoerGeen heet stoom, geen natte vloeren.
  • Presentatie – geen waterdampen langs de gerechten. Geen kalk op de randen of in een lege bain-marie.
  • Eenvoudig te reinigen– Droog schone oppervlakte, kookt niet droog geen water of kalk resten
  • Speciaal design – door de rechthoekige vorm goed in te bouwen in counters.
  • Zeer laag energie verbruik – stekkerklaar, 230V- 0,5 tot 2,2 KW
  • Rendement – minder verspilling, minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening, geen toezicht noodzakelijk,       besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
  • Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten, Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gast tevredenheid zal toenemen.
  • Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast. Zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van (ontbijt, lunch en diner en Banqueting).

Technische specificaties

Uitgelichte video

Bekijk hier de video's over de technische specificaties en ervaringen met de 200-HW D6.

Bekijk meer video's

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

Beleef het gevoel van Alto-Shaam

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 10:30 uur – einde rond 13:30 uur.

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail

Warm houden, zonder water

Behoud veiligheid, voedselkwaliteit en bewaartijd. Verlaag bedrijfskosten en de waterbehoefte. In tegenstelling tot traditionele bain-maries, werken de bain-maries van Alto-Shaam niet op water, maar op Halo Heat® technology. De producten worden omringd door warmte, zonder gebruik te maken van extreem hete warmte elementen, vocht of ventilatoren.

Lees verder