Halo Heat®Technologie – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdrogen, garen of verkleuren, zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.
Temperatuurbereik – 16ᵒC tot 93ᵒC.
- Perfecte Kwaliteit – minder vochtverlies, met behoud van kleur en smaak, met als resultaat dat, door de enzymwerking, vleesgerechten malser worden.
- Schuiven & roosters – de schuiven aan de onder- en bovenzijde zorgen voor een natuurlijke luchtstroom waarmee de luchtvochtigheid in de kast of lade wordt geregeld.
- Precision Control – digitaal control board voor nauwkeurige temperatuurinstelling.
- Kerntemperatuurvoeler – is optioneel leverbaar in holding cabinet kasten*
- Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar, 230V 0,59 KW-aansluiting eenvoudig overal toepasbaar.
- Koken op locatie – warmhoudladen en kasten zijn gemakkelijk overal te verplaatsen.
- Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
- Rechthoekige vormen – het design maakt het mogelijk de laden en kasten eenvoudig in, op of onder te bouwen voor een efficiënte keukenindeling.
- Onderstellen – er zijn diverse mogelijkheden om laden of cabinnet kasten in een rvs-frame te plaatsen. Op wielen of poten of direct in het onderstel van uw combisteamer.
- Speciaal design geleiders – door speciale vormgeving van de geleiders worden de laden, zonder hulp van een magneet, automatisch aangetrokken.
- Geen afsluitrubber – het specifieke design van de lade zorgt voor een nauwkeurige aansluiting, waardoor een rubberen afdichting niet nodig is. Dit komt ten goede van de hygiëne en de kosten.
- Instelbare display – mogelijkheid te kiezen tussen “vooringesteld” of de “actuele temperatuur”.
- Meer rendement –minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening. Geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
- Geen stress tijdens piekuren– voor de drukte produceren met behoud van kwaliteit, kleur en smaak.
- Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten. Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gasttevredenheid zal aanzienlijk toenemen.
- Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van ontbijt, lunch en diner en banqueting.
- Opties – veel modellen zijn leverbaar met wielen of poten, glazen ruit, doorgeef model, bumper- en handvatten set, stapelbaar, deurslot met sleutel, kerntemperatuurvoeler, links of rechts draaiende deur*
- Accessoires – bakken en (lek)roosters.
* Let op! Niet op alle modellen leverbaar.
Support
Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.