Product eigenschappen
Halo Heat Techniek – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdogen, garen of verkleuren. Zonder gebruik te maken van een fan of toevoeging van water.
Temperatuurbereik – 16ᵒC tot 93ᵒC.
Perfecte Kwaliteit – minder vochtverlies, met behoud van kleur en smaak.
met als resultaat dat, door de enzymwerking, vleesgerechten malser worden.
- Led- ledverlichting per niveau.
- Easy cleaning- door gladde oppervlakten gemakkelijk schoon te houden
- Precision Control – digitaal control board voor nauwkeurige temperatuurinstelling.
- Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar, 230V-aansluiting eenvoudig overal toepasbaar.
- Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
- Instelbare display – voor exacte temparuur instelling.
- Meer rendement – minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening. Geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
- Geen stress tijdens piekuren– voor de drukte produceren met behoud van kwaliteit, kleur en smaak.
- Tevreden klanten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte. Van de gerechten, Gerechten geserveerd op de juiste temperatuur klant tevredenheid zal toenemen.
- Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast. Zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing.
Support
Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.