Product eigenschappen

Capaciteit– tot 16kg

 

Halo Heat Techniek – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdrogen, garen of verkleuren.

 

Perfecte Kwaliteit – minder vochtverlies, met behoud van kleur en smaak met als resultaat dat, door de enzymwerking, vleesgerechten malser worden.

  • Bodem warmte – straat uit over het gehele snijplateau.
  • Vaste lamp- met infrarood lamp (en)
  • Inclusief snijplank- Speciaal ontworpen warmte opnemende snijplank met jusgoot.
  • Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar, 230V-aansluiting eenvoudig overal toepasbaar.
  • Rechthoekige vormen – het design maakt het mogelijk het snijplateau in op of onder te bouwen voor een efficiënte keukenindeling.
  • Meer rendement – minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening, geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
  • Geen stress tijdens piekuren– voor de drukte produceren met behoud van kwaliteit, kleur en smaak.
  • Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten, Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gast tevredenheid aanzienlijk zal toenemen.
  • Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast. Zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van (ontbijt, lunch en diner en Banqueting).

Technische specificaties

Uitgelichte video

Bekijk hier de video's over de technische specificaties en ervaringen met de CS-100.

Bekijk meer video's

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

Beleef het gevoel van Alto-Shaam

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 10:30 uur – einde rond 13:30 uur.

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail
1:22

Halo Heat® technology

Ervaar betere voedselkwaliteit door de Halo Heat® technology van Alto-Shaam. In tegenstelling tot traditionele ovens of warmhoudelementen, schommelt de temperatuur van deze techniek nauwelijks. De zachte, stralende warmte omringt het voedsel gelijkmatig, zonder gebruik van hete elementen, toegevoegde vochtigheid of ventilatoren.

Lees verder