AR-7HT warmhoudkast

Rotisserie warmhoudkasten hebben een grote aantrekkingskracht vanwege de visuele wijze van presenteren in het zicht van de gasten. Door middel van de Halo Heat® technologie kunnen de bereide kippen tot uren warm worden gepresenteerd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product. Klaar voor uitgifte.

PRODUCTCAPACITEIT 44 kg 24 kipschalen: 6 per plateau 8 bakplaten van volwaardig formaat 18″ x 26″ x 1″ (457 mm x 660 mm x 25 mm)* 16 bakplaten van half formaat 18″ x 13″ x 1″ (457 mm x 330 mm x 25 mm)* * Met extra draadroosters V

Halo Heat® techniek – bereiden met precisie zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.
Wat resulteert in een constante gelijkmatige warmte zonder uit te drogen of te verkleuren.

 

Temperatuurbereik – 16ᵒC tot 93ᵒC.

 • Perfecte kwaliteit – minder vochtverlies met behoud van kleur en smaak met als resultaat dat door de enzymwerking vleesgerechten malser worden.
 • Manuele Control – eenvoudige handmatige bediening, tot op de graad nauwkeurige temperatuurinstelling.
 • SureTemp™– als de deur geopend word, reageert het exclusieve SureTemp™ systeem direct om het warmteverlies te compenseren.
 • Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar 230V-aansluiting, eenvoudig overal toepasbaar, zonder aan- en afvoer van water of afzuigkap.
 • Stapelbaar ontwerp – kan worden gestapeld met een rotisserie gril voor optimaal gebruik en presentatie.
 • verplaats wanneer nodig – door de standaard geleverde wielen is de apparatuur gemakkelijk overal te (ver)plaatsen.
 • Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
 • Speciaal design – het design maakt het mogelijk om de apparatuur in het zicht te plaatsen voor de klant.
 • Eenvoudig in gebruik– door de intuitieve bedieningsknoppen, geen toezicht noodzakelijk en eenvoudig te reinigen.
 • Laag energie verbruik – door gebruik te maken van de gepatenteerde Halo Heat® techniek heeft de apparatuur een zeer gering energieverbruik.
 • Reduceert stress – produceer voor de drukte en houdt de kippen “stand-by” tot uitvraag.
 • Arbeidsuren reductie – warmhoudsystemen zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van lunch, diner en banqueting.

Uitgelichte video

Bekijk hier de video's over de technische specificaties en ervaringen met de AR-7HT warmhoudkast.

Bekijk meer video's

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

Beleef het gevoel van Alto-Shaam

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 10:30 uur – einde rond 13:30 uur.

Schrijf mij in