Opening nieuw pand in Soest

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

15 oktober opening nieuw pand Alto-Shaam!

Vanaf 1 september zijn wij al operationeel vanaf onze nieuwe locatie!

Op dit moment zijn wij echter nog hard aan het werk om alles in gereedheid te brengen maar het eindresultaat mag er zijn! Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor onze spetterende opening op dinsdag 15 oktober om u te bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking van de afgelopen jaren!

Wat betekent deze verandering voor u?

  • Ons bezoek- en postadres is gewijzigd in Oostergracht 7a, 3763 LX in Soest.
  • Een mooi, nieuw en professioneel inspiratiecentrum en een vernieuwde experience: A Taste of Alto-Shaam.
  • Ruimere voorraad van producten, onderdelen en accessoires.
  • Eigen technische ruimte voor een nog betere service ondersteuning.
  • 5 dagen in de week personele bezetting, waardoor u en uw klant altijd welkom zijn.

Naast een nieuw pand hebben wij tevens een totale metamorfose ondergaan met een compleet nieuwe huisstijl en website! Op 15 oktober zullen wij de officiële opening laten doen door Steve Maahs, president en COO Alto-Shaam Inc. 

Wilt u aanwezig zijn om met ons het glas te heffen om u te bedanken voor de samenwerking? Noteer in uw agenda: 15 oktober, inloop vanaf 16:00 uur! Vul hiernaast het formulier in wij verwelkomen u graag op 15 oktober!

Beleef het gevoel van Alto-Shaam

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 11:00 uur – einde rond 15:00 uur

Meld je aan