Product eigenschappen
Halo Heat Techniek – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdrogen, garen of verkleuren.
Perfecte Kwaliteit – minder vochtverlies, met behoud van kleur en smaak met als resultaat dat, door de enzymwerking, vleesgerechten malser worden.
- Bodem warmte – straat uit over het gehele snijplateau.
- Vaste lamp- met infrarood lamp (en)
- Inclusief snijplank- Speciaal ontworpen warmte opnemende snijplank met jusgoot.
- Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar, 230V-aansluiting eenvoudig overal toepasbaar.
- Rechthoekige vormen – het design maakt het mogelijk het snijplateau in op of onder te bouwen voor een efficiënte keukenindeling.
- Meer rendement – minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening, geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
- Geen stress tijdens piekuren– voor de drukte produceren met behoud van kwaliteit, kleur en smaak.
- Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten, Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gast tevredenheid aanzienlijk zal toenemen.
- Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast. Zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van (ontbijt, lunch en diner en Banqueting).
Support
Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.