500-2D WARMHOUDLADEN

Capaciteit– tot 2x16kg (oversize pan 2x19kg))

 

Halo Heat Techniek – warmhouden met precisie. Gelijkmatige constante warmte zonder uitdogen, garen of verkleuren, zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.

 

Temperatuurbereik – 16ᵒC tot 93ᵒC.

  • Perfecte Kwaliteit – minder vochtverlies, met behoud van kleur en smaak, met als resultaat dat, door de enzymwerking, vleesgerechten malser worden.
  • Schuiven & roosters – de schuiven aan de onder- en bovenzijde zorgen voorEen natuurlijke luchtstroom waarmee de luchtvochtigheid in de kast of lade wordt geregeld.
  • Precision Control – digitaal control board voor nauwkeurige temperatuurinstelling.
  • Kerntemperatuurvoeler-is optioneel leverbaar in holding cabinet kasten*
  • Eenvoudig te plaatsen – stekkerklaar, 230V 0,59 KW-aansluiting eenvoudig overal toepasbaar.
  • Koken op locatie – warmhoudladen en kasten zijn gemakkelijk overal te verplaatsen.
  • Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
  • Rechthoekige vormen – het design maakt het mogelijk de laden en kasten eenvoudig in op of onder te bouwen voor een efficiënte keukenindeling.
  • Onderstellen – er zijn diverse mogelijkheden om een laden of cabinnetkasten in een rvs-frame te plaatsen. Op wielen of poten of direct in het onderstel van uw Combi-steamer.
  • Speciaal design geleiders – door speciale vormgeving van de geleiders worden de laden, zonder hulp van een magneet, automatisch aangetrokken.
  • Geen afsluitrubber – het specifieke design van de lade zorgt voor een nauwkeurige aansluiting, waardoor een rubberen afdichting niet nodig is. Dit komt ten goede van de hygiëne en de kosten.
  • Instelbare display – mogelijkheid te kiezen vooringesteld of de actuele temperatuur.
  • Meer rendement – minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening. Geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
  • Geen stress tijdens piekuren– voor de drukte produceren met behoud van kwaliteit, kleur en smaak.
  • Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten. Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gast tevredenheid zal aanzienlijk toenemen.
  • Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast. Zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van (ontbijt, lunch en diner en Banqueting).
  • Opties – veel modellen zijn leverbaar met wielen of poten, glazen ruit, doorgeef model, bumper- en handvatten set, stapelbaar, deurslot met sleutel, kerntemperatuurvoeler, links of rechts draaiende deur*
  • Accessoires – bakken en (lek)roosters.

* Let op! Niet op alle modellen leverbaar.

Uitgelichte video

Bekijk hier de video's over de technische specificaties en ervaringen met de 500-2D WARMHOUDLADEN.

Bekijk meer video's

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

Beleef het gevoel van Alto-Shaam

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 10:30 uur – einde rond 13:30 uur.

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail
1:22

Halo Heat® technology

Ervaar betere voedselkwaliteit door de Halo Heat® technology van Alto-Shaam. In tegenstelling tot traditionele ovens of warmhoudelementen, schommelt de temperatuur van deze techniek nauwelijks. De zachte, stralende warmte omringt het voedsel gelijkmatig, zonder gebruik van hete elementen, toegevoegde vochtigheid of ventilatoren.

Lees verder