Stel uw vraag

AR-7E Electric Rotisserie

Rotisserie ovens hebben een grote aantrekkingskracht vanwege de visuele wijze van bereiden in het zicht van de gasten. De combinatie van temperatuur met de hoge snelheid convectie en bodemverwarming, zorgen voor een snel, gelijkmatig, krokant, sappig en smakelijk bereid product. De AR-7E elektrische rotisserie grill biedt een keuze uit een enkele of dubbele-fase van bereiden, dit om de afwerking van het eindproduct te verbeteren.

Product eigenschappen

Capaciteit – 21 tot 28 kippen (3,2 pond 1,6 kg) op 7 V-spitten

 

Halo Heat® techniek – bereiden met precisie zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.
Wat resulteert in een constante gelijkmatige warmte zonder uit te drogen of te verkleuren.

 

Temperatuurbereik – braden/grillen van 121ᵒC tot 218ᵒC. Warmhouden van 60ᵒC tot 99ᵒC.

  • Perfecte kwaliteit – minder vochtverlies m et behoud van kleur en smaak met als resultaat dat door de enzymwerking vleesgerechten malser worden.
  • Precision Control – digitaal control board voor tot op de graad nauwkeurige temperatuurinstelling.
  • SureTemp™– als de deur geopend word, reageert het exclusieve SureTemp™ systeem direct om het warmteverlies te compenseren.
  • Eenvoudig te plaatsen – eenvoudig overal toepasbaar, zonder aan- en afvoer van water of afzuigkap.
  • Stapelbaar ontwerp – kan worden gestapeld met een identieke warmhoudcabinet.
  • Koken op locatie – door de standaard geleverde wielen is de apparatuur gemakkelijk overal te (ver)plaatsen.
  • Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
  • Meer rendement – door op lage temperatuur te bereiden, zonder luchtcirculatie met een constante gelijkmatige warmte.
  • Eenvoudig in gebruik– door de intuitieve bedieningsknoppen is er geen toezicht nodig.
  • Laag energie verbruik – door gebruik te maken van de gepatenteerde Halo Heat® techniek heeft de apparatuur een zeer gering energieverbruik.
  • Reduceert stress – produceer gerechten voor de drukte en houdt deze “stand-by” tot uitvraag.
  • Arbeidsuren reductie – Cook & Hold systemen zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van lunch, diner en banqueting
  • Cook & Hold – Bereiden met precisie. De besturing schakelt automatisch naar de stand warmhouden zodra de bereiding cyclus voltooid is,
    waardoor de kippen warm en zichtbaar blijven. Dit bespaart veel tijd en arbeidskosten. Bereken uw voordeel hier.
  • Precision Controle – digitale control board voor op de graad nauwkeurige temperatuur instelling.
  • Hoge productie – De combinatie van convectie en stralingswarmte bereidt het voedsel in de helft van de tijd in vergelijking tot concurrerende modellen.
    Dit geeft daadwerkelijk een verdubbeling van uw productiecapaciteit met helft van de energie kosten.

Technische Specificaties

  • Energie: 380- 415 V; 3 PH, 50/60 Hz; 8,8 kw
  • Capaciteit: 28 kippen, 7 spitten
  • Gewicht: 164kg netto

Afmetingen

  • Int.  Afmetingen (H x Br x D) 1022mm x 992mm x 813mm
  • Ext. Afmetingen (H x Br x D) 1022mm x 992mm x 815mm

Opties

  • Precision Control
  • Links draaiende deur
  • Doorgeef model
  • Afwerkingskleur naar keuze
  • Poten 152 mm

Uitgelichte video's

Bekijk hier de video's over de techinische specificaties en ervaringen met de AR-7E Electric Rotisserie.

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

BELEEF HET GEVOEL VAN ALTO-SHAAM

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 11:00 uur – einde rond 15:00 uur

Schrijf mij in