Product eigenschappen
Capaciteit – 21 tot 28 kippen (3,2 pond 1,6 kg) op 7 V-spitten
Halo Heat® techniek – bereiden met precisie zonder gebruik te maken van een fan of water toevoeging.
Wat resulteert in een constante gelijkmatige warmte zonder uit te drogen of te verkleuren.
Temperatuurbereik – braden/grillen van 121ᵒC tot 218ᵒC. Warmhouden van 60ᵒC tot 99ᵒC.
- Perfecte kwaliteit – minder vochtverlies m et behoud van kleur en smaak met als resultaat dat door de enzymwerking vleesgerechten malser worden.
- Precision Control – digitaal control board voor tot op de graad nauwkeurige temperatuurinstelling.
- SureTemp™– als de deur geopend word, reageert het exclusieve SureTemp™ systeem direct om het warmteverlies te compenseren.
- Eenvoudig te plaatsen – eenvoudig overal toepasbaar, zonder aan- en afvoer van water of afzuigkap.
- Stapelbaar ontwerp – kan worden gestapeld met een identieke warmhoudcabinet.
- Koken op locatie – door de standaard geleverde wielen is de apparatuur gemakkelijk overal te (ver)plaatsen.
- Geen water – er is geen luchtverplaatsing wat toevoeging van extra vocht overbodig maakt.
- Meer rendement – door op lage temperatuur te bereiden, zonder luchtcirculatie met een constante gelijkmatige warmte.
- Eenvoudig in gebruik– door de intuitieve bedieningsknoppen is er geen toezicht nodig.
- Laag energie verbruik – door gebruik te maken van de gepatenteerde Halo Heat® techniek heeft de apparatuur een zeer gering energieverbruik.
- Reduceert stress – produceer gerechten voor de drukte en houdt deze “stand-by” tot uitvraag.
- Arbeidsuren reductie – Cook & Hold systemen zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van lunch, diner en banqueting
- Cook & Hold – Bereiden met precisie. De besturing schakelt automatisch naar de stand warmhouden zodra de bereiding cyclus voltooid is,
waardoor de kippen warm en zichtbaar blijven. Dit bespaart veel tijd en arbeidskosten. Bereken uw voordeel hier.
- Precision Controle – digitale control board voor op de graad nauwkeurige temperatuur instelling.
- Hoge productie – De combinatie van convectie en stralingswarmte bereidt het voedsel in de helft van de tijd in vergelijking tot concurrerende modellen.
Dit geeft daadwerkelijk een verdubbeling van uw productiecapaciteit met helft van de energie kosten.
Support
Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren.
Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.