Stel uw vraag

CTP7-20 Combisteamer

De CTPROformance™ combisteamers van Alto-Shaam zijn gemaakt voor topprestaties tijdens productie of a la carte, leverbaar op gas of elektriciteit. De combisteamers onderscheiden zich door gebruiksgemak, snelheid, mogelijkheden en eenvoud. Het standaard auto revers systeem bereidt gerechten met precisie en met zeer gelijkmatige kook en bak resultaten. Naast bereidingsprocessen als stomen, convectie en combi-stomen, beschikt de machine ook over functies als, Cook & Hold, self timers, pre heat, terugkoelen, regenereren en de mogelijkheid om zowel koud als warm te kunnen roken. Daarnaast beschikt de machine over een automatisch reinigingssysteem. De oven kan ook worden geleverd met een automatisch vet opvangsysteem of met een geïntegreerde afzuigkap. De gas combisteamers zijn zeer energiezuinig en vallen binnen de EIA subsidieregeling. De CT PROformance™ combisteamers zijn zeer degelijk gebouwd en kenmerken zich door een zeer laag water en energie verbruik met minimale onderhoudskosten.

Bekijk waar wij ons in onderscheiden

PROpower™ – 20% sneller dan standaard combisteamers, deze turbo-boost functie zorgt voor sneller temperatuur herstel na open van de deur.

CoolTouch3™ – triple-glas deur houdt de warmte in de oven en zorgt dat de deur koel aanvoelt.

SafeVent™ – innovatieve veiligheidsfunctie die stoom verwijderd voor het openen van de deur om letsel te voorkomen.

KEY FEATURES

  • Instelbaar vochtpercentage – van 0 – 100% instelbaar luchtvochtigheid percentage.
  • Auto-reverse ventilator – 5 instelbare ventilator snelheden voor een gelijkmatige bruining van het product.
  • Verlichtte deurhandel – biedt visuele melding van de kook status van de combisteamer.
  • CombiClean PLUS™ – 5 automatisch reinigingsprogramma’s met tabletten of vloeibare reinigingscyclus.
  • PROrinse™ – Intrekbare spoelslang heeft een ergonomische sproeikop die aan de voorzijde toegankelijk is zonder dat de ovendeur open moet.
  • Automatisch vetopvangsysteem – Dit systeem verzamelt en verwijderd automatisch vet uit de combisteamer, dit bespaard arbeid en vergroot de veiligheid.
  • EcoSmart technologie – door het gepatenteerde gesloten systeem is de oven 40% meer energie-efficiënt en gebruikt deze 80% minder water dan vergelijkbare combisteamers.
  • ProTouch™ Control – intuïtieve, one-touch bediening.
  • Multi- Shelf Timers – individuele tijd per niveau tot op de seconde nauwkeurig instelbaar.
  • Boilerless Design – zorgt voor een aanzienlijke besparing op:  energie-, water-, onderhoud- en servicekosten (optioneel is een boiler op elektrische combisteamers leverbaar).

CTP7-20 SPECIFICATIES

Capaciteit

380-415 V, 3NPE, 27,0 kW max.

26,5 kW

 14 x GN 1/1

 

Afmetingen

590mm x 616mm x 832mm

961mm x 1111mm x 1173mm

 308kg netto

 

Uitgelichte video's

Bekijk hier de video's over de techinische specificaties en ervaringen met de CTP7-20 Combisteamer.

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

BELEEF HET GEVOEL VAN ALTO-SHAAM

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 11:00 uur – einde rond 15:00 uur

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail
0:15

Boilerless Design & PROpower™ Technology

Er zijn ontzettend veel combisteamers op de markt, maar geen kan zich meten aan de prestaties en efficiëntie van Alto-Shaam. De sleutel tot succes is het boilerloze ontwerp, gepaard met de PROpower™ Technology. Ontdek ongeëvenaarde prestaties, meer controle over bereidingstijden en voedselkwaliteit, met een reductie van 80% in het waterverbruik.

Lees verder

FEATURES GALERIJ