Stel uw vraag

CTP6-10 Combisteamer

De CTPROformance™ combisteamers van Alto-Shaam zijn gemaakt voor topprestaties tijdens productie of a la carte, leverbaar op gas of elektriciteit. De combisteamers onderscheiden zich door gebruiksgemak, snelheid, mogelijkheden en eenvoud. Het standaard auto revers systeem bereidt gerechten met precisie en met zeer gelijkmatige kook en bak resultaten. Naast bereidingsprocessen als stomen, convectie en combi-stomen, beschikt de machine ook over functies als, Cook & Hold, self timers, pre heat, terugkoelen, regenereren en de mogelijkheid om zowel koud als warm te kunnen roken. Daarnaast beschikt de machine over een automatisch reinigingssysteem. De oven kan ook worden geleverd met een automatisch vet opvangsysteem of met een geïntegreerde afzuigkap. De gas combisteamers zijn zeer energiezuinig en vallen binnen de EIA subsidieregeling. De CT PROformance™ combisteamers zijn zeer degelijk gebouwd en kenmerken zich door een zeer laag water en energie verbruik met minimale onderhoudskosten.

Bekijk waar wij ons in onderscheiden

Zero Clearance-ontwerp. – Bespaart kostbare ruimte onder de afzuigkap en ventilatiekosten.

PROpower™-technologie. – 20% sneller dan andere combi-ovens en tot wel 80% sneller dan convectieovens. Verhoogde productie. Verbeterde temperatuurcontrole. Kortere opwarmtijden.

80% minder waterverbruik. – Deze ovens hebben geen boiler en presteren daardoor beter, zijn betrouwbaarder en zijn goedkoper in onderhoud omdat er geen boileronderdelen stuk kunnen gaan.

Naadloos geïntegreerde rookoven. – Gebruik de optie CombiSmoke® om gerechten warm of koud te roken met echte houtsnippers. Laat geen geur of smaak achter. Geen gevolgen voor ovencapaciteit, deurafdichting of prestaties van de oven.

Afneembare voedselthermometer. – Eenvoudig te kalibreren. Afneembaar zodat hij eenvoudiger te vervangen en betrouwbaarder is en de reparatiekosten minder hoog uitvallen. Optionele sous-vide-thermometer.

Veilig voor uw medewerkers. – Het Safevent™-ventilatiesysteem ventileert automatisch warmte en stoom gedurende de laatste 60 seconden van de bereidingscyclus. Als u de deur meteen na de bereidingscyclus opent, wordt u dus niet blootgesteld aan warmte en stoom.

 • CoolTouch3™ – triple-glas deur houdt de warmte in de oven en zorgt dat de deur koel aanvoelt.
 • Verlichtte deurhandel – biedt visuele melding van de kook status van de combisteamer.
 • CombiClean PLUS™ – 5 automatisch reinigingsprogramma’s met tabletten of vloeibare reinigingscyclus.
 • PROrinse™ – Intrekbare spoelslang heeft een ergonomische sproeikop die aan de voorzijde toegankelijk is zonder dat de ovendeur open moet.
 • ProTouch™ Control – intuïtieve, one-touch bediening.
 • Multi- Shelf Timers – individuele tijd per niveau tot op de seconde nauwkeurig instelbaar.
 • Boilerless Design – zorgt voor een aanzienlijke besparing op: energie-, water-, onderhoud- en servicekosten (optioneel is een boiler op elektrische combisteamers leverbaar).
 • Instelbaar vochtpercentage – van 0 – 100% instelbaar luchtvochtigheid percentage.
 • Auto-reverse ventilator – 5 instelbare ventilator snelheden voor een gelijkmatige bruining van het product.

Technische specificaties

Specificaties

Capaciteit:
7 x GN 1/1

Nettogewicht:
238kg netto

Verzendgewicht:
268 kg

Voltages: 
CTP6-10E: 380-415 V, 3NPE, 10,5 kW max
CTP6-10G: 11,5 kW

Afmetingen

Int. Afmetingen: 
520mm x 411mm x 712mm (H x B x D)

Ext. Afmetingen:
876mm x 906mm x 1053mm (H x B x D)

Poten verstelbaar, 102 mm, 152 mm

Optioneel

 • Rookfunctie (koud en warm roken)
 • Boiler versie
 • Automatisch vetopvangsysteem – Dit systeem verzamelt en verwijderd automatisch vet uit de combisteamer, dit bespaard arbeid en vergroot de veiligheid.
 • Combihood®- afzuigkap (oven te plaatsen zonder afzuigkap)
 • RAL Kleur naar keuze
 • Schuifdeur rechts ( voor keukens met beperkte ruimte)
 • Kernvoeler met delta T en cook & hold functie
 • Kernvoeler met delta T en cook & hold functie en HACCP-registratie
 • Stapelbaar

Uitgelichte video's

Bekijk hier de video's over de techinische specificaties en ervaringen met de CTP6-10 Combisteamer.

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

BELEEF HET GEVOEL VAN ALTO-SHAAM

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 11:00 uur – einde rond 15:00 uur

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail
0:15

Boilerless Design & PROpower™ Technology

Er zijn ontzettend veel combisteamers op de markt, maar geen kan zich meten aan de prestaties en efficiëntie van Alto-Shaam. De sleutel tot succes is het boilerloze ontwerp, gepaard met de PROpower™ Technology. Ontdek ongeëvenaarde prestaties, meer controle over bereidingstijden en voedselkwaliteit, met een reductie van 80% in het waterverbruik.

Lees verder

FEATURES GALERIJ