Stel uw vraag

CTC10-20 Combisteamer

De CT Classic™ combisteamers van Alto-Shaam blinken uit door eenvoud, solide bouw, uitstekende prestaties en zijn geschikt voor elke type keuken. Van productie tot a la carte restaurant. De CT Classic™ lijn combisteamers beschikken over standaard functies voor het instellen van temperatuur, bereidingstijd of kerntemperatuur, leverbaar op gas of elektrisch. De machines beschikken over standaard bereidingsprocessen als stomen, convectie en combi-stomen, als eveneens over pre heat, terugkoelen en regenereren. Daarnaast heeft de oven een automatisch reinigingssysteem. De combisteamers onderscheiden zich door de eenvoudige bediening, snelheid en betrouwbaarheid. De gas combisteamers zijn energiezuinig en vallen binnen de EIA subsidieregeling. De CT Classic™ combisteamers zijn uitstekende ovens zonder poespas of onnodig ingewikkeld te zijn en hebben een zeer laag energieverbruik met minimale onderhoudskosten.

Bekijk waar wij ons in onderscheiden

Zero Clearance-ontwerp. – Bespaart kostbare ruimte onder de afzuigkap en ventilatiekosten.

80% minder waterverbruik. – Deze ovens hebben geen boiler en presteren daardoor beter, zijn betrouwbaarder en zijn goedkoper in onderhoud omdat er geen boileronderdelen stuk kunnen gaan

Afneembare voedselthermometer. – Eenvoudig te kalibreren. Afneembaar zodat hij eenvoudiger te vervangen en betrouwbaarder is en de reparatiekosten minder hoog uitvallen. Optionele sous-vide-thermometer.

PROpower™-technologie. – 20% sneller dan andere combi-ovens en tot wel 80% sneller dan convectieovens. Verhoogde productie. Verbeterde temperatuurcontrole. Kortere opwarmtijden.

Uittrekbare spoelslang waar u via de voorkant bij kunt. – Zeer efficiënte PROrinse™-sproeikop.

Veilig voor uw medewerkers. – Het Safevent™-ventilatiesysteem ventileert automatisch warmte en stoom gedurende de laatste 60 seconden van de bereidingscyclus. Als u de deur meteen na de bereidingscyclus opent, wordt u dus niet blootgesteld aan warmte en stoom.

  • Twee standen ventilator – levert een evenwichtige luchtstroom voor een gelijkmatige bruining en afwerking van het product.
  • CoolTouch3™ – Triple-glas houdt de warmte en energie in de oven en zorgt dat de deur koel aanvoelt.
  • Verlicht deurhandvat – Biedt visuele melding van de kook status van de combisteamer.
  • CombiClean™ – Houd de combisteamer schoon met behulp van reinigingstabletten of vloeistof injectie in een geautomatiseerde reinigingscyclus.
  • EcoSmart technologie – 40% meer energie-efficiënt en 80% minder waterverbruik dan conventionele kook technologieën.
  • Zero Clearance Design – Plaats de combisteamer in lijn naast ander apparatuur en bespaar ruimte.
  • Eenvoudige bediening – Doormiddel van drukknoppen met pictogrammen die gemakkelijk te herkennen zijn.

CTC10-20 SPECIFICATIES

Capaciteit

Capaciteit:
20 x GN 1/1
Nettogewicht:
345kg
Voltages:
Energie CTC10-20E: 380-415 V, 3NPE, 33,0 kW max.
Energie CTC10-20G: 32,0 kW

Afmetingen

Int. Afmetingen:

800mm x 616mm x 832mm (H x B x D)
Ext. Afmetingen:
1160mm x 1111mm x 1173mm (H x B x D)

Uitgelichte video's

Bekijk hier de video's over de techinische specificaties en ervaringen met de CTC10-20 Combisteamer.

Support

Bij Alto-Shaam begrijpen we dat de oven het hart is van iedere keuken. Daarom zijn we gedreven om producten te ontwerpen en fabriceren die op de meest cruciale momenten vlekkeloos presteren. Ons team is zeer toegewijd en voorzien u van de service en support die u nodig heeft. Van installatie advies tot training in het gebruik van onze machines: u kunt op de ondersteuning die u nodig heeft rekenen.

BELEEF HET GEVOEL VAN ALTO-SHAAM

Tweemaal per maand organiseren wij onze nieuwe experience A taste of Alto-Shaam in ons vernieuwde inspiratiecentrum in Soest! U bent hier van harte welkom als u zelf de mogelijkheden van Alto-Shaam wilt ontdekken! Ook als u Alto-Shaam apparatuur reeds jaren gebruikt en u meer informatie wilt hebben omtrent de bredere toepassingsmogelijkheden bent u van harte welkom! Aanvang: 11:00 uur – einde rond 15:00 uur

Schrijf mij in

Wistia video thumbnail
0:15

Boilerless Design & PROpower™ Technology

Er zijn ontzettend veel combisteamers op de markt, maar geen kan zich meten aan de prestaties en efficiëntie van Alto-Shaam. De sleutel tot succes is het boilerloze ontwerp, gepaard met de PROpower™ Technology. Ontdek ongeëvenaarde prestaties, meer controle over bereidingstijden en voedselkwaliteit, met een reductie van 80% in het waterverbruik.

Lees verder

FEATURES GALERIJ