Aanvraag onderhoudsbeurt

Vraag nu een onderhoudsbeurt aan voor uw apparaat

   

  Waarom is periodiek onderhouden van uw apparatuur belangrijk?

  Net als de meeste belangrijke investeringen vereist foodservice-apparatuur regelmatig gepland onderhoud om aan de garantie te voldoen en de kans op uitvaltijd of duurdere reparaties te verkleinen. Onderhoud kan variëren van inspectie en reiniging tot het vervangen van onderdelen en componenten. De geplande onderhoudsschema’s voor elk product zijn te vinden in elke bedieningshandleiding.

  De vijf belangrijkste voordelen van het uitvoeren van het geplande onderhoudsprogramma van uw apparatuur:

  1. Verbeterde veiligheid op de werkplek
   Door regelmatig gepland onderhoud bij te houden, kunt u de veiligheid van uw foodservice-activiteiten vergroten. Onderdelen worden indien nodig vervangen, waardoor de kans op storingen aan de apparatuur als gevolg van het niet volgen van het geplande onderhoudsschema dat in de bedieningshandleiding wordt beschreven, wordt verkleind.
  2. Verbetert de voedselkwaliteit
   Zorg voor consistente kook- en veilige bewaartemperaturen met regelmatige inspectie en onderhoud. Kooktoepassingen, zoals een zwaar kipprogramma, kunnen vetophoping veroorzaken als ze niet worden schoongemaakt, waardoor de kans op defecte onderdelen en inconsistent koken groter wordt.
  3. Verhoogt de productiviteit
   Door apparatuur regelmatig te inspecteren, is de kans kleiner dat deze defect raakt. Dit verbetert de bedrijfsresultaten  en verkleint de kans op uitval van apparatuur. Door een vereist gepland onderhoudsprogramma te volgen, kunt u meer tijd besteden aan het beheren van uw foodservice-bedrijf dan aan de gevolgen en onverwachte kosten van apparatuur storingen als gevolg van nalatigheid.
  4. Vermindert kans op dure reparaties
   Het proactief inspecteren van apparatuur kan de onderhoudskosten verlagen door kleine onderhoudsbehoeften op te vangen voordat ze dure reparaties worden. Onopgemerkt kan een losse draad of lekkende slangen meer schade toebrengen aan andere onderdelen van de apparatuur, zoals een besturingskaart.
  5. Verlengt de levensduur van apparatuur
   Apparatuur die goed wordt onderhouden, hoeft niet voortijdig te worden vervangen vanwege gebrek aan zorg en onderhoud. Gepland onderhoud kan de levensduur van apparatuur verlengen en de kosten van apparatuur op de lange termijn verlagen, waardoor foodservicebedrijven een hoger investeringsrendement kunnen behalen.