Ron Klop

Directeur Alto-Shaam Benelux

Ron is werkzaam voor Alto-Shaam Benelux sinds 2013 en is al ruim dertig jaar actief binnen de foodbranche. Hij heeft een uitgebreide traditionele SVH opleiding doorlopen. Daarna jarenlang als chef gewerkt in diverse gerenommeerde restaurants. Na een eigen bedrijf, het onderwijs en commerciële banen in de verkoop, heeft hij in 2013 Alto-Shaam Benelux opgericht. Alto-Shaam Benelux is de directe importeur van Alto-Shaam apparatuur vanuit de VS voor de Benelux. Ron behandelt onder andere alle technische en kook-technische vragen. Daarnaast verzorgt hij de demonstraties tijdens de inspiratiesessie, beurzen of klantspecifiek geheel gericht naar de vraag en wens van de klant. Vaak ook instructie op locatie in de keuken zelf om alle werknemers optimaal met de apparatuur te leren werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *